Over ons

Andalusie

Hallo, ik ben Joep

16 jaar geleden ben ik naar Spanje verhuisd, omdat mijn vrouw, dochter en ik meer van de zon dan van de regen hielden.

Gedurende deze jaren heb ik hier ons huis gebouwd en de tuin plus alles er om heen mooi gemaakt.

We hadden het hier in Malaga erg naar ons zin totdat in 2009 mijn vrouw overleed; dan wordt de wereld ineens heel anders, zeker toen mijn enige dochter naar het Noorden van Spanje trok om op een camping te werken.

Toen ze daar ook nog een hele leuke vriend vond, zat Joep ineens in z'n Uppie en dacht hij: wat ga ik nu met al die lege tijd doen? 

Omdat ik al jaren een Camper enthousiast ben, kwam ik op het idee om Campers te gaan verhuren in Andalusië, ook omdat ik het erg leuk vind om met mensen om te gaan, zeker als het om landgenoten gaat, die m'n taal spreken!

 

Ik heb inmiddels 16 mooie Campers in de verhuur, die wij zelf in het onderhoud hebben (en laat dat maar aan mij over, want ik heb jaren een Automaterialenzaak in Nederland gehad).

 

Om aan de toenemende vraag te beantwoorden hebben wij net weer 3 splinternieuwe 4- en 6 persoons campers aan ons wagenpark toegevoegd, nadat we vorig jaar 2 zeer fraaie en zo goed als nieuwe 6 persoons campers aangeschaft hadden. Een toenemende  groei heeft ons in staat gesteld deze belangrijke investeringen te doen en zo onze concurrenten ver voor te blijven in het aanbieden van kwaliteits-campers tegen de beste prijzen in de markt.

Een goed voorbeeld hiervan is onze nieuwe 6 persoons "Mechtilda"; wij bieden deze turbo aangedreven zeer luxe kampeerauto aan tegen 110 Euro per dag; bij onze directe concurrenten moet U daar meer dan het dubbele voor neer tellen!

Het afgelopen seizoen hebben wij ook een onverwacht goede respons gehad op onze geheel nieuwe service de "Auto Met Tent". Informeer nu al naar onze zeer aantrekkelijke condities voor deze unieke manier om Andalusië te ontdekken

Een camper verhuur aktiviteit van deze omvang is natuurlijk alleen maar mogelijk als je het waar maakt een enorm goede service te leveren. Ik verwijs daarom ook graag naar ons gastenboek.

Ik haal de gasten desgewenst op bij de luchthaven Malaga, waarna we naar mijn huis gaan, waar de campers staan.

Vaak blijven de klanten de eerste nacht hier op het terrein van "Joeps Camper Verhuur" en kunnen zodoende wat wennen aan de kampeerauto;  als er dan nog vragen rijzen, lossen we die voor het vertrek nog even op.

De campers zijn volledig uitgerust; we hebben zelfs kinderzitjes en uitzetbedjes voor de kleine vakantiegangers gekocht, zodat de jonge ouders niet zo hoeven te zeulen met deze dingen.

Het vliegen wordt daardoor ook wat goedkoper; dat geld kan je beter hier aan een drankje uitgeven!

Onze prijzen zijn gegarandeerd All-Inn en U heeft dus geen onverwachte verrassingen aan het eind van de rit (let hier goed op bij het vergelijk van prijzen!).

Daarnaast zijn onze campers zeer volledig en tot in detail uitgerust (zelfs de voor de Hollanders belangrijke kaasschaaf ontbreekt niet) en mocht er voor het vertrek toch iets niet in de camper aanwezig zijn waar U wel op gerekend had, dan sleep ik net zo lang spullen uit mijn huis totdat U blij op vakantie gaat!

Een belangrijk voordeel van het ter plekke huren van een kampeerauto is, dat je niet dat hele eind hoeft te rijden alvorens in het mooi Andalusie aan te komen; op en neer hebben we het toch over bijna 5000 km.

Omdat ik zelf veel met een Camper in Andalusie heb rondgereden, kan ik jullie ook nog wat zeer mooie routes en plekjes aanbevelen,

groeten van Joep uit een warm en zonnig Malaga.

Boek nu een onvergetelijke camper vakantie in Andalusië Contact